Dreamnote

Pumpin' blood

Publicerad 2014-02-28 23:07:53 i Vardag,

Känns som jag är lite efter världen med att lyssna på den, men den går runt runt i lurarna, Pumpin' blood med NONONO. Tack min bror för att du spelade den och sa vad den hette i Bydalen, så jag äntligen kan lyssna på den annat än nynna med på radion. Sjukt bra låt. 
 
Det har allmänt snurrat runt sjukt mycket musik de senaste dagarna. En blandning av behov efter att inte lyssna någonting på egna listorna i fjällen, och ett behov av det rent mentalt. Tänk att musik kan påverka en så otroligt! 
 
Är för övrigt galet pepp på famsvenssonfriskisutmaning! Det var något som kom upp i fjällen, eftersom vi alla i familjen går på friskis och tränar (eller har tänkt börja träna) så ska vi satsa på en tävling, flest gånger under mars månad vinner! Man kan gå in på friskis hemsida och se hur många gånger man tränat. Sedan har vi lagt till antal timmar på runkeeper, 1 h = ett friskispass. TAGGATAGGA! Tränade idag, igår och i måndags, + en 6 km promenad på håltimmen i tisdags. Trodde aldrig att jag kunde bli så kär i att träna, absolut inte! Men tydligen... xD 
 

NY COLDPLAY-LÅT!

Publicerad 2014-02-26 21:31:06 i Vardag,

Det var en fantastisk vecka i Bydalen, får jag börja med att säga, i och med att jag inte har lagt upp något sedan jag kom hem. (förlåtförlåt min stora skara trogna läsare.) Jag har helt enkelt befunnit mig i stadiet orkar-inte-göra-någonting, sedan i söndags. Det känns helt sjukt att tiden har gått så fort att det redan är torsdag! 
 
Jag har märkt att det har varit någonting på gång med Coldplay, de har lagt upp bilder utan förklaring och uppfört sig skumt helt enkelt, dessutom har jag drömt om dem. Så igår (eller var det i förrgår?) läste jag på facebook att de skrev att någonting spännande skulle hända vid midnatt i vart-det-nu-var-i-asien, sedan igår lade de ut en ny låt!!! :D Blev så löjligt, alldeles för nördigt glad och lyssnade och tittade på filmen när jag kom hem från Alberts i Trollhättan där jag, mamma och pappa firade deras 30-åriga förlovningsdag (väldigt trevligt!). 
Låten heter midnight (därav att den släpptes vid midnatt) och är helt annorlunda mot det de har gjort tidigare. Mer elektronisk. Men nu när jag lyssnat på den ett par gånger till, tycker jag verkligen att den är bra. Verkligen. 
Lyssna här!!! 
 
 

Snart dags för hemresa.

Publicerad 2014-02-21 16:40:00 i Allmänt,

Sittandes hemma och veta att jag vid tidpunkten då detta inlägg publiceras är jag 76 mil hemifrån och springer runt och packar för att åka hem igen känns lite... bisarr. Hoppas jag har haft det trevligt! Men det vet nog ni, bättre än mitt nutida jag. Haha. Lustigt. 
Dåså, sjunde och sista grejen jag ska lägga upp som gör mig glad. Är svår. Får nog ta standard-saken. 
Chokladkakor, bakade alltså. Choklad-kakor som äts med någon jag tycker om får jag väl tillägga då, tröstäta har aldrig varit min grej.
Blir till och med en choklad-fondant! Annars är ju allt som har med choklad att göra, gott. Tror jag.
Chokladmuffins, kladdkaka, chokladtårta, varm choklad... Får dock inte bli för mycket mjölkchoklad för stackars mig, jag är ju snarast laktosintolerant. :( Tur det kanske? 
 
 

Torsdags... vänner!

Publicerad 2014-02-20 16:32:00 i Vardag,

Mina bästisar Johanna och Matilda gör mig otroligt glad och så gör även tanken på resan till London. 
Så, vad blir det, sjätte saken som gör mig glad är de här två personerna som betyder så mycket, och en resa! 
Gud vad kul vi hade! Börjar skratta varje gång jag tänker på vissa grejer. Det vet jag att de också gör! 

 

Musik ska byggas av glädje.

Publicerad 2014-02-19 16:26:00 i Vardag,

Musik. Den här gången vill jag tillägna glädje till musik i allmänhet, inte bara ett speciellt band eller artist.
När jag är ledsen blir jag glad igen av musik, glad-are får jag väl säga i vissa fall. När jag är glad blir jag extatisk av musik. Man kan också. En speciell låt kan vända hela dagen, en hel situation till något mycket bättre. Ja, musik mår jag bra av.


Som musiknörd kan jag tillägga att denna låt går i D-dur eller B-moll.

 

Drömjobb och favoritfilmer

Publicerad 2014-02-18 16:20:00 i Böcker, film & musik,

Film gör mig glad. Filmproduktion. Att titta på film. Allt som har med film att göra. 
Några favoritfilmer jag har, som jag kommer på just nu... P.S I love you, the Holiday, King's speech, Downton Abbey (inte film, men filmisk ju!), Djävulen bär Prada, In her shoes, Love Actually, Notting Hill, DIrty Dancing, Pretty Woman. Ååå, nu har jag typ bara sagt romantiska komedier men jag gillar massa annat också! Typ Iron man! 
Skulle så gärna vilja jobba med film i framtiden.
 
 
 

Idétorkan börjar

Publicerad 2014-02-17 17:00:00 i Vardag,

Jag börjar få idétorka, vilket är väldigt konstigt egentligen, för det finns massa saker som gör mig glad. 
OOooo, tar träning dårååå. Istället för att lägga ut fitspo-bilder som en riktig träningsnörd kan jag väl passa på att säga att jag är sugen på att shoppa lite nya kläder. Gick in på stadium snabbt och hittade bild på snygga träningstights! 
här hittar ni dem om ni vill. 
 

Min syster och jag

Publicerad 2014-02-16 16:00:00 i Vardag,

En till sak som gör mig glad... Oo, vad bra utmaning när man är lite halvt nere och sådär, att tänka på saker som gör en glad! Det här gör mig glad:
Kjempeform - Ylvis
Min syster visade den för mig för... ett par år sedan? Det är en av de tidigaste saker de gjorde, knappt så jag fattade att de var samma personer som de nyare hon visade också. Men så är det alltså! 
Eftersom det var min syster som introducerade den så blir det en bild på henne och mig från när vi firade midsommar förra året. Hela hon gör mig glad ju. Så då får jag säga att hon gör mig glad, och att hon visar mig konstiga youtube-klipp är bara en liten del av det. Hon har bakat scones till mig och kommit in med frukost på sängen, hon är fantastisk helt enkelt! 
<3<3
 

Briljant idé

Publicerad 2014-02-15 16:00:00 i Böcker, film & musik, Vardag,

Okej. Så jag kom på en briljant idé. 
Jag lägger in tidsinställda inlägg för varje dag jag är borta med en bild på något jag blir glad av. 
Så får ni bilder, och så får ni se sånt som gör mig lite lyckligare. 
Först ut, eller andra ut, med Coldplay inräknat, får bli fantastiska Brandon Flowers och Killers. 
Oförglömlig konsert förra året, nästan ett år sedan!
Och de har en nästan lika stor plats i mitt hjärta som Coldplay. 
 
 
 
 

Då var det lov

Publicerad 2014-02-14 22:55:26 i Vardag,

Hm. Ja, igår blev jag lite... jag bara följde med dit orden tog mig helt enkelt. 
Men jag håller mig fast vid ståndpunkten. Har packat ikväll till Bydalen, vi åker imorgon. Inatt! 04:00 ska jag upp.
Idag var det alla hjärtans dag och jag har inte firat någonting, inte orkat bry mig särskilt mycket. Jag orkar inte bry mig om någonting. Jag tror jag har packat ner allt, bryr mig inte så mycket om jag har glömt något just nu, men jag vet att jag kommer bry mig när vi väl är där. Eller kanske inte? 
Höjdpunkten för dagen var när jag kom hem och öppnade brevlådan och fick se min nya ELLE-tidning ligga där. 
Imorse läste jag (nästan) ut den gamla och funderade på om nästa kanske skulle hinna komma innan vi åker. 
Sedan tänkte jag inte så mycket mer på det, åkte till skolan i regnet, utan regnbyxor för mina hade legat blöta i en kasse hela natten och var varken torra eller luktade så gott. Istället valde jag att åka utan, kom till skolan med byxor som var så blöta att det plaskade när jag slog lite lätt på låret. Mums. 
Sedan satt jag och vred mig i mina plaskblöta jeans en halvtimma på vår korta franskalektion som två av oss i steg 5 har lagt in (vi är 3 totalt). De torkade nästan tills jag skulle åka hem efter tre timmars engelska. Då fick jag istället dra på mig en jacka som hade regnat igenom så fodret var blött. och dyngsura vantar. 
Så den här dagen har inte heller varit sådär glädjesprudlande. Tur i alla fall att Johanna var på engelskan. 
Och att jag fick nya ELLE. 
Trodde jag skulle vara överlycklig när den här veckan var över, men den glädjen verkar vänta på sig. 
Hm. Kanske blir imorgon under den 12 timmar långa bilfärden till Jämtland? Låt oss hoppas det. 
Får träffa syster imorgon iaf. Det är det värt ett hjärta för. Eller två. Eller tre.
<3<3<3
 
Och så en bild, för de lär jag inte kunna ladda upp den kommande veckan!
Vad ska vi ta? Något som gör en lite glad. Jag vet! Föga förvånande vad jag väljer. 
Blir så lycklig av dem. De är så fina. De är också värda hjärtan. En per person.
<3<3<3<3
 

Utvecklades till arg text

Publicerad 2014-02-13 20:10:59 i Vardag,

Jösses vilken vecka... Jag har varit utmattad, pluggat som ett flitigt bi (har en uppgift kvar fortfarande), redovisat gymnasiearbete, kämpat för att inte somna med näsan i datorn och har nu nått den punkten där jag känner att jag har fått nog. Nog med skola, nog med pluggande, nog med googlande och skrivande om människor och andra saker, nog med allt! Jag vill inte mer, orkar inte mer, kämpar på med saker som jag inte tycker är kul, för vad? Bra betyg och försämrad hälsa, både psykiskt och fysiskt. Den psykiska tröttheten har smittat min hjärna, min kropp, fysiskt så har jag ständigt ont i ryggen och nacken efter att försöka sitta på hårda stolar och skriva i datorn, med böjd nacke och ögon som blir degiga av att titta på en lysande skärm. 
Var det inte meningen att man ska bli upplyft av att studera, inspirerad inför framtiden, sugen på att lära sig mer, kunskap är mycket värt. Istället blir man stressad, trött, ofokuserad och glömmer allt man har lärt sig inför ett prov, dagen efter man har haft det. Vad var det då för mening med att läsa in det från början om man inte kommer ihåg det sedan? 
Det allra tråkigaste med det hela är att hela grejen med att gå sista året, sista terminen, snart vara klar, helt suddas ut, bilden förändras. Alla jag har hört om innan har älskat tredje året på gymnasiet, vi är de första som går tredje året efter den nya gymnasiereformen, jag undrar om det kan ha att göra med något av det. 
Jag läser två utökade kurser, men det borde egentligen inte ha så mycket med det att göra eftersom jag läste en av dem i ettan (franskan) och har nu alltså bara en extra mot vad de som inte läser extra har. Man ska väl ändå kunna välja till extra kurser för att både få bredare behörighet och roliga kurser, utan att totalt brytas sönder under pressen. 
Men det är ju bara vad jag tycker. 

3/5 klart

Publicerad 2014-02-12 21:32:16 i Vardag,

3 dagen av stressiga veckan är gjort och jag är sååå sugen varje morgon när jag vaknar att ringa automatiska sjukanmälningen, knappa in personnumret, vända mig om i sängen och fortsätta sova. Varför måste jag vara en sån person som alltid får dåligt samvete av att vara det minsta självisk? 
 
Får väl se saker från den positiva sidan (det är trots allt vänliga veckan, borde inte vara så bitter då).
Jag är faktiskt officiellt blivit helt klar med mitt gymnasiearbete idag. Jag har skrivit klart det jag skulle om Indiens statsskick (inte det lättaste att hitta alla saker jag skulle, måste jag säga). Det jag har kvar att skriva två stycken redovisningar på franska, som ska lämnas in imorgon, jag har skrivit en halv. öääh.
Vi ska välja personer (eller platser om man ville) som har betytt mycket för Frankrike eller bara är intressanta. Jag valde Charles de Gaulle för jag har sett hans namn på gator och flygplatser utan att veta vem snubben är, och så har jag valt Coco Chanel, för hon är... Hon är helt enkelt en legend. Och riktigt grym. En förebild. 

Kan inte låta bli en till favorit i repris. Det här blir bara bättre och bättre. Nu tänker jag gå och gräva ner mig under täcket och innerligt drömma om bättre tider. TVÅ DAGAR KVAR! 
 

Taggar redovisning av gymnasiearbete

Publicerad 2014-02-12 08:13:53 i Vardag,

Sitter och väntar på att få börja med redovisningar och opponeringar. Halv 9 till halv 5, med lunch en timma. Ska sitta hela eftermiddagen, fyra timmar och bara lyssna. Uuuh, ser fram emot semlan efteråt!!

Trötter

Publicerad 2014-02-11 21:39:40 i Vardag,

Konstigt nog, så har jag de här två första dagarna i veckan av schemalagt pluggande kunnat lägga mig i tid. 
Nu är klockan 21:24 och jag har borstat tänderna, tvättat ansikte och har på mig pyjamasen. Wow. 
Är imponerad av mig själv. På riktigt alltså! Jag behöver verkligen sömnen och lyckas bli klar tidigt. Idag har jag iofs inte lagt in något plugg på kvällen i mitt schema i och med att jag kommer hem kl 8 på tisdagar efter symfonin, så pluggandet blev klart innan jag åkte dit.

Igår natt sov jag med långa pyjamasbyxor och nattskjorta (ja, nattskjorta, som typ Madicken har, en randig med långa ärmar och knäppning en bit där fram!) och inatt kommer jag nog till och med ha raggsockor på mig. Jag fryser så lätt!

Kan ha sett ut något liknande som det här när jag spelade idag: (Trötter från Snövit ni vet.) 
 
och så en favorit i repris då: 

Dag 2 av stressiga veckan

Publicerad 2014-02-11 16:13:55 i Vardag,

Hittills idag har jag hunnit med två power-naps, 15min innan jag gick till skolan imorse och 20 min när jag var hemma på lunchen. Jag har druckit två koppar kaffe och ätit bra. Ändå är energin i botten. Väldigt olägligt.
Alltid när jag har (för) mycket att göra kommer huvudvärk och obotbar trötthet, jag blir okoncentrerad och allt som finns i huvudet är tanken på min varma goa säng hemma. Det fluffiga täcket och kudden... Kudden som är den bästa i världen och som jag fick i konfirmationspresent av min bror och syster, som provade varenda kudde i hela köpcentret för att hitta den rätta. 
Men!...(ja, det kommer faktiskt ett "men!")
Men! Jag har skrivit ett schema "efter vilket jag lyder troget som en hund". Den tar bort stressen något. Jag vet exakt var jag ska göra för varje dag. Idag står det att jag ska skriva opponering och läsa igenom min egen presentation och sammanfattning av gymnasiearbetet som vi ska redovisa imorgon. Opponeringen är klar (tycker jag?) och min redovisning och sammanfattning känner jag får duga. Jag har med allt för man behöver för godkänt, och det är ju allt man kan få också. 
 
Såhär tänker jag mig att jag kommer se ut om 4 dagar.
Ska ju i och för sig sitta 12 timmar i bil så har inte så mycket annat att göra. 
 

Semlogram och träning

Publicerad 2014-02-10 21:40:32 i Vardag,

Nu har den börjat. Veckan som jag har sjukt mycket att göra på, veckan som jag har fasat över, veckan då stress är skrivet med svart, bred spritpenna över alla dagar mån-fre och understruket två gånger.
Jag har gjort ett schema för vad jag ska göra varje dag. I nuläget ligger jag faktiskt något före. Det känns ju ganska bra. Men imorgon... Imorgon ska jag skriva klart en opponering på en annans arbete, med frågeställningar om "hhur tänkte du där", "varför valde du att göra på det sättet" osv. och det är ofantligt tråkigt och sömnframkallande och framförallt är det uppgifter som avgör om jag blir godkänd eller inte på mitt gymnasiearbete. Så det känns ju... bra. 
 
Jag har i alla fall gjort de små sakerna jag hade skrivit upp att jag var tvungen till idag, jag tränade också efter skolan och har skrivit vad jag nu känner får bli min redovisning av gymnasiearbetet. Imorgon ska vi ha instrument-redovisning (huuaa!) och jag ska spela upp precis som alla andra inför lärare som ska bedöma om jag är värd betyget min egen lärare Anna vill sätta på mig. Hon sade idag: "Du ska inte vara nervös Hanna." Jo, ja, tjenare, det är ju lika lätt som det låter.
 
Något som gjorde denna dagen bättre var att jag fick ett semlogram av Sofia idag så jag kunde hämta ut en gratis Semla på Princess konditori efter träningen (höhöhö) och jag, mamma och pappa delade på den hemma. De är ju så stora, så det kändes lagom med en tredjedel! Men mmmm, vad gott det är! 
 
Är nu fullkomligt slut, skulle kunna somna över datorn i detta nu. 
Tog en gammal bild på en semla men var sjutton, de ser väl inte så olika ut! 
                                            
 

Skriver upp utgifter i hoodie

Publicerad 2014-02-09 19:16:38 i Vardag, kläder,

Jag har kollat igenom kvitton och skrivit upp inköpen i min lilla anteckningsbok jag har till det. Det är faktiskt väldigt bra, jag kan se hur mycket pengar jag gör av med varje månad (utom det jag köper i kafeterian i skolan, vilket jag borde skriva upp egentligen) och jag kan bli både förskräckt och stolt över mina utgifter. December var ingen bra månad till exempel... Men januari är jag stolt över! 

Har lite panik över veckan som kommer, det är alldeles för mycket på gång... Men ska försöka spela lite oboe nu och förhoppningsvis jobba med något vettigt en stund. Vad som nu är mest brådskande av de sjuttielva sakerna jag har att välja mellan. 
 
Sitter i min grå hoodie från UCLA. Jag älskar den, det spelar ingen roll att muddarna är lite trasiga, jag bara rullar upp ärmarna så de inte syns, inte heller bryr jag mig hur gammal den är, den åker inte ut vid garderobsrensning!
 
                      
 

Garderobsrensning

Publicerad 2014-02-09 15:28:01 i Vardag, kläder,

Kan knappt förstå hur mycket kläder jag har. Det är så det knappt märks att man har rensat.
För ett par veckor sedan rensade mamma och pappa sina garderober för att de ska göra om i sovrummet och byta garderober, de fick säkert ihop tre stora påsar, en slängpåse och två skänkpåsar. Då lade jag ner några grejer i påsarna med, bland annat två par jeans som inte passar längre. Jag har gjort så flera gånger, när jag får ett infall slänger jag ut ett par plagg här och där som jag vet att jag inte har använt på en evighet.
Men jag kände nu att jag var tvungen att göra en riktigt rejäl rensning. Alla de grejerna på bilden, plus en hög till som inte syns har fått lämna garderoben. Jag försökte köra på no mercy-principen, i vissa fall funkade det bra, speciellt i t-shirt och linne-lådan. En del ska slängas, typ strumpbyxor och sånt, en del ska skänkas och den högen till höger tänkte jag försöka sälja. Får se hur det går!
Det känns ändå bra att skänka såpass mycket, jag har mer kläder än jag behöver och jag vet att det finns folk som kommer värdesätta dem mycket mer än vad jag gör. 
 
 

I Gbg med bästa

Publicerad 2014-02-08 20:21:21 i Vardag,

Idag var jag i Göteborg och gick runt i affärer med Johanna och Matilda. Jag hittade inte ett enda plagg först som jag ville köpa, jag hade egentligen också åkt med för att vara sällskap, eftersom jag försöker spara så mycket pengar som möjligt varje månad till studentresa och annat. Men jag hittade ändå till slut några saker på otrolig rea, som jag känner mig väldigt nöjd med!
Jag har flera shorts och kjolar som är höga i midjan, men inte några tröjor som passar i längden, jag får alltid stoppa in dem. Så jag gick runt och letade billiga "magtröjor". Gillar egentligen inte att köpa saker jag inte kan ha direkt, men jag köpte ett jättefint (tycker jag) kort linne på top shop, det som är på bilden, för 100kr, från början kostade det 399! Där köpte jag två till enkla, korta linnen billigt, en är persikofärgad med tunna band och det andra är ribbat och rött. Jag kommer använda dem mycket med, de är bara att dra på sig så blir man färgglad! Sedan spontanprovade jag den stickade tröjan på bilden på Bikbok, så pang så köpte jag den. Vi alla tre hade reaplagg som vi ville köpa och fick 3 för 2, så den kostade bara 67! Lite smålycklig, ska ta med den till fjällen och mysa. 
 
Inte alls min grej med selfies mot spegeln, men ni får stå ut med det! Kameran är på laddning. 

Älskar dem bara mer och mer

Publicerad 2014-02-07 18:18:46 i Böcker, film & musik, Vardag,

Så, vi ska skriva vetenskapliga rapporter i engelskan om något inom våra inriktningar. Eftersom det då är musik i mitt fall så funderade jag lite, tyckte kanske att en rapport om Coldplay var lite för förutsägbart. Men då kom jag på att jag skulle kunna ha vinkeln välgörenhet. De har gjort så mycket för välgörenhet och jag bestämde mig för att dyka längre ner i det. Det var nog det bästa jag kunde gjort. 3 timmar lektion på fredag eftermiddag där vi skriver rapport är inte receptet för en rolig lektion man blir pigg av men nu, med det ämnet jag har valt, kan det inte bli bättre. Jag blir bara mer och mer stolt över att vara Coldplay-fan och ha dem som förebilder, de visar sig vara ännu bättre människor än jag redan visste att de är.
De har skänkt miljoner av pund (och hållit det hemligt i fyra år) till Kids Company som hjälper utsatta barn i London, bidragit till en av deras center, skänkt ett piano, pratat och umgåtts med barnen och spelat små privatkonserter för dem. De anordnade en konserter vid jul där alla vinster gick till Kids Company, det är dem på teckningen!
 
Lyssna på det här: 
Latisha, 11. "They helped me write a song about anger. Chris Martin said he liked the way I expressed my feelings, then showed me the tattoos of his children's name on his wrist.
"They were so normal that I realised I could be a success, even though I was just normal too."

Guuud vad fint!! Är ett överexalterat fan just nu, men jag var bara tvungen att dela med mig.
Alltså, är de världens bästa eller är de världens bästa?
 

Det är så hälsosamt och stärkande i fjällen

Publicerad 2014-02-05 22:35:35 i Vardag,

Humdidum, den låten får mig att tänka på min syster! 
 
Igår var det friluftsdag med skolan. Jag satte klockan på 4:40 för göra mig iordning och vara på skolan 5:45. 
Vi åkte i 3½ timma med bussen, de satte på två avsnitt av kvarteret skatan på vägen och kom till slut fram till Hovfjället. Jag provade mina nya skidor för första gången, de är helt underbara, älskar dem! Vi åkte och åkte och fixade så Johanna fick en snabbvallning för hennes skidor hade sämsta glidet i världshistorien, sedan åt vi lunch och åkte lite till, Joahnnas skidor gick som smort, sedan drack vi varm choklad och te (fanns ingen laktosfri choklad till mig) och så åkte vi lite till. Klockan 16 åkte vi hem igen och var helt slutkörda men jag kunde inte sova på bussen för jag fick så ont i nacken hur jag än gjorde. Jag somnade i alla fall väldigt gott på kvällen senare. Så underbart med den friska fjällsluften, den slår ut en totalt också när man inte är van! 
 
                            
 
                                          
 

Söndagssol

Publicerad 2014-02-02 12:24:27 i Vardag,

Snön håller på att smälta bort här! Det är sol och plusgrader. Men så fint det är med solstrålarna som tittar in!
 
Jag försöker plugga lite med accompanjemang av mamma som slipar nere i hennes och pappas sovrum, som de ska göra om, med inbyggda garderober och nya tapeter och grejer. Det är som att hon har dragit fram en oerhört trimmad mixerstav, och mixar hundrafemtielva frysta jordgubbar. Eftersom deras rum är precis under mitt och man nästan känner vibrationerna i rumpan när man sitter inne hos mig har jag flytt in till min systers rum för att kunna koncentrera mig något mer.
Det är fika snart, yaaaaam! 
 
 Så sant! Båda två!
 
                      
Kanske skulle köpa ett sånt här mobilskal? 
 
 

Segtsegtsegt och ett lamm då

Publicerad 2014-02-01 17:04:10 i Vardag,

Ganska segt just nu. Försöker skriva på en rapport vi ska göra i engelskan, tänkte skriva om kändisar som gör välgörenhet (typ Coldplay) och kollar runt på olika hemsidor och grejer men skriver inte ner något. Aja, har i alla fall en del bra länkar. Tänkte försöka plugga på EU istället nu, vi ska ha prov på det i veckan. Måste ju få något gjort idag, förutom den svängen jag tog till stan innan fikat och köpte mat och tulpaner. 
Jag har varit tvungen att bara ta det lugnt igår och känner det idag med. Mådde inte så bra igår nämligeeen. 
Ehmm, det var väl det jag hade att säga. Här är en bild på ett lamm. För det är gulligt och jag har tagit bilden. 
 
 

Om

Min profilbild

Hanna Svensson

Hej! Jag skriver om min mitt liv och mina tankar. Musik, film och mode är några av mina stora intressen så de har en självklar del på bloggen. Jag tycker också om att fotografera så jag har nästan alltid med foton i inläggen, som kompensation för mina (ibland) lite för långa inlägg. Jag har mycket att säga! Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela