Dreamnote

Far jag kan inte få upp min kokosnöt

Publicerad 2012-03-30 14:43:49 i Allmänt,

HEjj... känner att jag har kommit väldigt dåligt igång med min blogg.. Dessutom har jag ju inte gjort någon som helst reklam för den så jag får väl skylla mig själv. Men tack till er som har hittat hit hittills i alla fall!
HELG! vilket härligt ord! Förra helgen åkte jag skidor i Hafjell, där min syster jobbar, mycket trevligt. Lite udda när man sitter nedanför backen i t-shirt se folk komma förbi med snowboard och skidor samtidigt som blommor sticker upp ur marken och folk kommer cyklandes i t-shirt. Men härligt!
Bilder kommer möjligen någon gång snart... :)
Nu ska jag ha slagverksensemble. (spelar marimba tjoho!) Kul med denna lektion som gjorde att jag fick en håltimma på fredagar och slutar 16.00 istället för min tidigare så chilliga tid 13.20. Men det är bara att peppa på!
HOUJ!

I samma bil

Publicerad 2012-03-21 22:35:00 i Allmänt,

Imorgon åker åker vi till syster i Hafjell! Skidor från tor-fre.
Kände att jag borde göra ett inlägg innan jag åker. Annars dröjer det ju ett tag till.
Inte för att det finns någon som väntar eftersom ingen vet att jag har en blogg... Men ändå!
Snart får jag väl länka på facebook, men har inte riktigt känt fört än xD Okej. Hejdå!
.
Bild: Torquay i England, åkte dit på språkresa förra sommaren. Mobilbild, jag vet, men har ju inga andra bilder på den här datorn :P
.
.

I'll fly away

Publicerad 2012-03-19 19:18:58 i Allmänt,

Har pluggat matte HELA eftermiddagen i ett försök att göra klart kapitlet innan provet imorgon.
Ja, det går ju sådär. :P Jag har gjort kanske... två tredjedelar.
Bilden är från när jag, mamma och pappa var med min franskis Eva på universeum veckan hon och de andra fransmännen var här.
Mycket söt apa tycker jag. Det var precis när jag hade fått min systemkamera! :)
Apropå fransmän kom jag hem förra veckan efter att vi hälsade på dem. Det var jätteroligt. Det kanske kommer bilder från det med, men det är inte lika bra bilder som denna. Jag var ju så intelligent att ta med mig systemkameran men glömde minneskortet i datorn.. som tur var hade jag med mig digitalkamera också!
.
.
.

Coldplay - Charlie Brown

Publicerad 2012-03-18 22:04:27 i Allmänt,

http://www.youtube.com/watch?v=zTFBJgnNgU4&ob=av2e


Eftersom jag är världens största Coldplay-nörd blev det denna fantastiska låt jag länkar till. Det är dessutom en väldigt värd video att kolla på, riktigt bra! Jag peppar till konserten på Sthlm Stadion den 30 augusti som jag har biljetter till, denna låten är en väldigt bra peppare!

En annan anledning att det blev en länk istället för foto eller så, är att jag inte orkar koppla in den externa hårddisken i min dator. Hårddisken är kopplad till den stationära, som står på första våningen och jag sitter på andra. Latheten är ganska stor just nu. men i alla fall,

Titta och njut!

Blogg! :O

Publicerad 2012-03-18 15:39:45 i Allmänt,

Nu har jag då till slut gått över till den här sidan. Jag har skapat en blogg.. vilket jag har sagt att jag aldrig skulle göra. Jag är nästan i chock. Vet inte riktigt ännu vad jag ska ha den till, men det är väl en senare fråga. :) Den finns nu i alla fall. Så läs gärna! och förmodligen kommer ju en del bilder upp också.

Om

Min profilbild

Hanna Svensson

Hej! Jag skriver om min mitt liv och mina tankar. Musik, film och mode är några av mina stora intressen så de har en självklar del på bloggen. Jag tycker också om att fotografera så jag har nästan alltid med foton i inläggen, som kompensation för mina (ibland) lite för långa inlägg. Jag har mycket att säga! Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela