Dreamnote

Ursäkter och snyggaste pianot i världen!

Publicerad 2013-07-09 21:51:48 i Böcker, film & musik, Foto, Vardag,

Ni som har bråttom kan hoppa till slutet av texten!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt till mina mycket få trogna läsare, att jag inte har lagt upp någonting på, ja, väldigt länge. Det var hela sex dagar sedan som jag lade upp mitt senaste inlägg, det hade inte ens en bild!
Jag måste också göra er besvikna med att inte ha en bild idag heller... Mja, något google-aktigt kanske det blir.
 
Min förklaring till varför det har dröjt så länge mellan inläggen på den sista tiden är helt enkelt den simpla och dåliga ursäkten att jag har gjort massa saker och när jag inte har gjort något har den tiden spenderats i solen (sol sköna sol, varför ska man gå in när man kan vara ute?) eller i sängen, sovandes. På kvällarna har jag varit så trött att jag inte har orkat ta fram datorn och skriva något djupt och ologiskt, inkluderat just nu, men jag kände att det var dags att göra det ändå.
För att fortsätta mina dåliga ursäkter så har jag under helgerna, då det borde vara större chans att kunna lägga tid på foton och inlägg, varit på ställen där jag inte har tillgång till det (stugan, farmor och farfar...) och så har jag velat vara social och så vidare.
 
Det bästa med mitt jobb är att jag slutar kl 11, så efter jobbet har jag en massa tid för att göra annat, och det känns som att jag bara byter ut en del av överflödig sömn på att jobba. Eller ja... inte överflödig, vanliga goa sovmorgonar. (kan man skriva så?)
 
Skit samma. Denna långa, förmodligen för de flesta även ointressanta, text är nu över och där med basta.
Ska försöka rycka tag i mitt bloggande och skaka om det så att något händer inom den närmsta tiden, en ökning på antal inlägg i veckan till exempel. Fler bilder är ett annat exempel. Något ska hända i alla fall, det kan jag lova!
 
Måste bara säga att jag var ute och sprang igår, och minskade tiden på den rundan med 6 minuter från bästa tid! Jag fullkomligt flög fram! Kändes asgött. 6 min får jag säga är en stor skillnad, från 31.5 min till 26! 
 
Jag kom på var jag kunde visa!
Jag har varit kär i det här pianot sedan Coldplay släppte "Christmas lights" (flera år sedan) och jag tittade på den videon. Låten blev en av mina absoluta favoriter redan när jag bara hade hört och sett introt. Så är det bara med Coldplay, jag älskar dem direkt. Det var likadant när jag hörde "Every teardrop is a waterfall".
Ni kan väl formodligen se att den inte är samma, det har under Mylo Xyloto-turnén gått åt elva pianon tror jag. De är de snyggaste och coolaste jag någonsin har sett, skulle gärna ha ett eget ståendes hemma...
       
 
                                
 
 
 

Onsdag kväll

Publicerad 2013-07-03 17:26:01 i Vardag,

Har precis kollat på en film, Rio, som jag har velat se jättelänge. Det är en animerad film från 20t Century Fox och Blue Sky Studios. Den var så galet rolig! Precis lika bra som jag hade förväntat mig.
Igår tittade jag på Mean Girls, som jag också har velat se. Den var också hur kul som helst, mest skrattade man för att karaktärerna är så blåsta och gör så sjuka saker. Amanda Seyfrieds karaktär speciellt! (Hon säger sig kunna känna på sina bröst när det ska regna.)
 
Jag pratade med Sofia förut! Hon har det bra, hon var ute och dök och såg massa coola fiskar idag.
Hon började prata om Surf's up, en annan bra animerad film. Det kanske är nästa att kolla på? Var så länge sedan nu.
Nu hade jag nog tänkt dra på lite musik och städa mitt rum, som verkligen är i behov av det. Är ju så trött bara...

Oj, var det så länge sedan?

Publicerad 2013-07-02 21:41:47 i Vardag,

Hej!
Och oj... Har inte tänkt på att det var så längesedan jag uppdaterade, det har varit så mycket på gång.
Nu när jag väl sitter här vet jag inte vad jag ska skriva.
Jag går upp tidigt varje vardagsmorgon för att börja jobba klockan sju, sedan när jag har slutat jobbet klockan elva är jag så hungrig så jag måste fixa mat. Efter det har jag gjort allt möjligt, träffat vänner och annat. 
Imorgon ska jag på körlektion, på torsdag till Göteborg.
Sedan på kvällarna är jag helt slut och måste lägga mig tidigt för jag går upp så tidigt.
Ändå tycker jag det är skönt på ett sätt med jobbet, dagarna blir så långa när jag slutar vid tiden då jag förmodligen skulle äta frukost, om jag hade varit ledig.
 
Det är 17 dagar kvar tills jag fyller år, och vad blir det.. 41 dagar till London, och ännu fler dagar tills min syster kommer hem. Hon har åkt till Malaysia på semester för att vara där i drygt en månad. Hon har varit borta sedan förra torsdagen och jag saknade henne redan dagen då hon åkte... :( 

Om

Min profilbild

Hanna Svensson

Hej! Jag skriver om min mitt liv och mina tankar. Musik, film och mode är några av mina stora intressen så de har en självklar del på bloggen. Jag tycker också om att fotografera så jag har nästan alltid med foton i inläggen, som kompensation för mina (ibland) lite för långa inlägg. Jag har mycket att säga! Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela