Dreamnote

Ännu mer vårblommor!

Publicerad 2013-05-03 22:05:37 i Böcker, film & musik, Foto, Vardag,

Jag har precis kollat på filmen Bridesmaides, den var bra! Ibland lite konstig, men ibland så hysterisk rolig.
Tidigare har jag hört så mycket om den och nu ikväll när jag väl tänkte kolla på en film jag aldrig har sett innan så kom jag på den.
 
Imorgon kommer Therese hit. Vi ska umgås, baka lite och så ska hon sova över här. Det ska bli jätteroligt med lite tjejkväll/dag!
 
Här är två till bilder från stugan, vårtecken med vackra vitsippor och påskliljor som snart börjar blomma (det är väl på tiden, sådär fyra veckor efter påsk.) Det är något väldigt speciellt med vitsippor och blåsippor tycker jag. De är så enkla och vackra både ensamma och i massor. Hos farmor och farfar brukar vi alltid gå till "blåsippeskogen" som vi kallar det, när de blommar, och det är som en blå och vit matta, bland stora ekar (tror jag?) och det är så vackert! I år har jag dock inte varit där, när jag var där på påsklovet var det för tidigt... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Svensson

Hej! Jag skriver om min mitt liv och mina tankar. Musik, film och mode är några av mina stora intressen så de har en självklar del på bloggen. Jag tycker också om att fotografera så jag har nästan alltid med foton i inläggen, som kompensation för mina (ibland) lite för långa inlägg. Jag har mycket att säga! Hoppas ni gillar det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela