Dreamnote

Träningssuuugen

Publicerad 2014-01-26 11:10:31 i Vardag,

Snart ska vi ut på långpromenad på landsbygden här vid stugan. Det är något av den bästa som finns tycker jag, promenaderna här runt stugan, speciellt på sommaren när man går förbi åkrar och hagar med får och kor och det är soligt och varmt och mysigt. Där fick jag en sån längtan till sommaren. 
Men det är härligt nu med, med kylig vind och s på åkrarna.
Jag fick ju ett träningskort i julklapp av mamma och pappa och det var helt suuuveränt, jag har kommit igång så himla bra med träningen, en vecka (då man ficK träna gratis så jag behövde inte dra några gånger från mitt klippkort) så tränade jag tre gånger på fyra dagar. Jag har gått dit efter skolan och sitter och längtar efter det hela dagen. Nu sitter jag här på stugan och kan knappt vänta tills jag får skutta till gymmet imorgon. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Hanna Svensson

Hej! Jag skriver om min mitt liv och mina tankar. Musik, film och mode är några av mina stora intressen så de har en självklar del på bloggen. Jag tycker också om att fotografera så jag har nästan alltid med foton i inläggen, som kompensation för mina (ibland) lite för långa inlägg. Jag har mycket att säga! Hoppas ni gillar det.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela