Dreamnote

Påsk på stugan!

Publicerad 2013-03-31 17:45:21 i Allmänt,

Det är riktigt segt internet här på landet. Jag befinner mig på min stuga på Kållandsö. Ni vet Läckö Slott, norr om Lidköping? Det är inte min sommarstuga, tyvärr, men det ligger inte så långt härifrån!
Det är väldigt lugnt och skönt så här års, det är alltid lugnt här. Jag har precis varit ute på en power walk, det var underbart! Det är soligt, och ganska varmt när det är vindstilla. Man går mellan åkrar och beteshagar, jag såg tre rådjur på en åker! Det var skönt att träna också.
Jag vill ha sommar nu!!! Ju varmare det blir desto mer minns man hur gött det är då.

Träning, fika, uppsats

Publicerad 2013-03-28 17:48:59 i Vardag,

Ohoj! Gud vilken dag, det har varit hälsa hela dagen! Trodde aldrig i världshistorien att jag skulle säga det här, men jag har tränat två gånger idag!
Vi började inte förrän halv 1, så när jag vaknade halv 9 och inte kunde somna om, åt jag frukost och sedan körde styrketräning med pilatesboll. Det blir förvånansvärt mycket roligare med styrketräning när man har den med.
Sedan kom jag till naturkunskapslektionen, då kollade vi på "Vetenskapens Värld", ni vet, SVTs program.
Det handlade om olika sätt att undvika åldrande och leva längre. Inte åldrande som i rynkor, utan hälsa. Det var en engelsman som provade massa olika dieter och sådär. Bland annat kan man fasta i fyra dagar i sträck varje månad då man bara får äta misosoppa som består av 50 kilokalorier per dag, och dricka svart te, samt dricka vatten.
Man kunde också ha en varannandags diet, då man hade en fastedag och en frossardag, på fastedagen skulle man äta ett mål mat om dagen som var 500-600 kilokalorier. Och nästa dag fick man äta precis vad man ville. Man kunde köra 5/2, alltså två fastedagar i veckan.
Ett annat sätt var att gå på en diet då man i princip bara äter frukt och grönt. 
5/2 dieten tyckte han mest om, han fick mycket bättre värden i kroppen och gick ner mycket i vikt också.
Intressant program faktiskt! Studierna är bara i startgroparna än så länge, men man lär få höra mer om det!
 
Efter naturkunskapen åkte vi till Quality för att ha idrottslektion, vi har ju börjat med att hålla i egna lektioner och idag var det Samuels tur. Det var ett riktigt bra träningspass, typ cirkelfys! Man körde i par, olika övningar med redskap, typ bollar och hopprep och vikter, runt på stationer. Dock kände jag verkligen att jag tränade magen mycket imorse på vissa övningar, haha, jag var helt kraftlös på dem, jag har ju fortfarande lite träningsverk från när jag tränade i måndags med!
 
Jag och Linnea åkte till Nordfeldts och fikade lite efteråt, haha jag vet hur det låter, precis efter träning! Men jag tog bara en såndär sorts bulle med vaniljkräm i mitten, och kaffe! Så så hemskt var det inte.  
 
Nu ska jag försöka skriva klart historiauppgiften... Bäst att sätta igång!

Vårsol, Johnossi och Jane Austen

Publicerad 2013-03-27 19:55:15 i Böcker, film & musik, Vardag,

Hejhej på er idag! Senaste dagarnas väder har ju varit magiskt! Sol och blå himmel! Det är lite kyligt i luften, men Å, så vackert och vårigt det är överallt! På sina ställen ligger lite snö kvar, men det är nog borta snart.
Precis som igår satte jag mig ute på altanen och åt, igår mellanmål, idag lunch. Det blev riktigt varmt, helt skyddad från den kyliga vinden som jag var. Kunde inte låta bli att öppna en bok och sitta kvar där tills jag var tvungen att åka tillbaka till skolan efter håltimmen.
 
Just nu lyssnar jag på Johnossis nya album. Det jag har hört av det känns magiskt! Hoppas verkligen de kommer någonstans nära mig i sommar så jag kan kolla på dem. De gjorde ju en helt fantastiskt konsert på Liseberg för två år sedan, det var sommar, en och annan mås flög sakta förbi på den blå himmelen och gitarr-riffen och pukorna dundrade över hela Liseberg. Kommer speciellt ihåg Houses, som jag inte hade lyssnat på så mycket innan, men gud vad jag spelade den efter det! Det är sjukt vad för musik bara två människor kan göra!

Jag försöker också skriva på en historiauppgift som ska in imorgon. Man ska skriva om en författare, konstnär, kompositör eller koreograf som levde under 1800-talet. Jag valde Jane Austen, som visserligen föddes 1775, men hon levde ju en bit in på 1800-talet med. Dessutom sade min ena lärare Angelica att jag skulle ta henne, för att det är alldeles för få kvinnor som kan skrivas om, och att om Lena (min andra lärare) skulle ha något att invända skulle jag bara säga att Angelica har sagt att det är okej. Jag tror inte Lena kommer säga emot, för jag vet att hon med gillar Jane. 
 
Hm... Tror jag kanske ska göra mig en cappuccino, mamma köpte ju kapslar i Nespresso-butiken när hon var i Stockholm.
 
Det är så mycket jag kan skriva om, men jag måste stilla mig, annars orkar ni ju inte läsa allt! Det kanske redan är för mycket...? 
Ni får en liten bild på min going Brandis också. För han är bäst.

Böcker, presenter

Publicerad 2013-03-26 21:29:58 i Böcker, film & musik, Vardag,

Pappa fyllde år igår, så då firade vi honom med våfflor och presenter. Det är ju alltid våffeldagen på hans födelsedag, så vi har som en liten tradition att baka våfflor till honom. Det är precis som att jag alltid har firat min födelsedag på stugan, förhoppningsvis blir det så även i år!
 
I alla fall så fick pappa en skiva, en rutig, kortärmad skjorta, ett par strumpor och en keps av mamma. De ska till Frankrike med Karina och Tomas (deras goda vänner) i början av juni. så vi pratade om att han kommer vara så himla snygg i det han fick när de är där och bilar runt bland vingårdarna.
Kepsen fick han för att mamma tyckte att han inte kan springa runt i en (från början) svart, solblekt reklamkeps, så hon köpte honom en mörkblå boomerang-keps istället. Den matchar skjortan! Mamma älskar matchning. Haha!
Av mig fick pappa två DVD:er, "Forrest Gump" och "Schindlers List". Pappa tycker mest om riktigt bra kvalitetsfilmer, och jag visste att han tycker om just de här två, så det kändes som en ganska bra present.
 
Vi fick låna en bok idag på engelskan. Vi ska läsa den och också hålla en kort muntlig presentation om den om några veckor. Jag hittade "a redbird christmas", den heter "en liten röd fågel i juletid" på svenska. Både pappa och mamma och Sofia också tror jag, har läst den och tyckte om den jättemycket. Av det jag har läst av den så tror jag att även jag kommer gilla den. Jag satte mig i solen på en stol på altanen när jag kom hem från skolan och läste en stund. Till min förvåning blev jag så varm i solen att jag till och med fick ta av mig min varma tröja! Så härligt med vår!

Catch-up! Musikalen slut, ledig söndag.

Publicerad 2013-03-24 19:56:36 i Vardag,

Tänkte att jag skulle göra lite catch-up på de senaste dagarna. Det har varit full rulle hela tiden och när jag har haft lediga stunder så har jag för det mesta sovit eller vilat upp mig på annat sätt inför nästa föreställning.
Mamma och pappa var och tittade i onsdags, mamma åkte på torsdagen upp till Stockholm och sedan på fredagen till Sofia i Uppsala för att hälsa på henne. Så nu har det varit jag och pappa här hemma, inte för att jag har varit hemma så mycket. Det har mest varit så att vi har mött varandra i dörren när jag skulle ner för kvällsföreställningen och när jag kom hem igen har vi tagit lite te och sedan har jag stupat rakt i säng.
 
Men idag har vi umgåtts en hel del. Det var en sådan skön känsla att vakna imorse och veta att jag kunde välja helt själv vad jag skulle göra med hela dagen. Inga tider att passa förutom mat- och sovklockan.
Men det känns lite konstigt att musikalen är slut. Det har varit så intensivt nu.
Jag har städat, vi har satt upp mina två tavellister som har stått bredvid skrivbordet i en evighet i väntan på att bli uppskruvade, och så har vi ställt in en ny bokhylla (egentligen DVD-hylla) mellan garderoben och nattduksbordet.
Känns väldigt skönt. Jag passade samtidigt på att rensa ut en del saker som jag varken använder eller vill ha längre.
Vi har övningskört också, det gick jättebra! Vi övade på att växla i hela registret (70- 50- och lite 30-väg) och så provade vi lite start i backe. Jag körde hela vägen hem!! SUPERNÖJD!
 
Har gjort iordning ett par bilder också.
 
1. Fick jättefina blommor av mamsen och papsen,                    2. Apropå sött, jag fick ett ryck och bakade muffins
när de kollade på musikalen. Blev så glad så jag                          mellan förmiddags och kvällsföreställningen i
blev lite tårögd, de är så söta!                                                       onsdags.
 
3.4. Lite bilder från logen, Jag som hemlös hoovervillare på båda bilderna, Sofia som betjänt/kokerska
och Adrianna också som hemlös hoovervillare. Tuperingen slet verkligen på håret... Måste boka klipptid!
 
5.6. Jag och Sofia hittade julgransglitter som inte skulle användas på scen just då. Blev ju riktigt snygga partyhattar tyckte vi. Eller hur? 
 

Hektiska dagar på teatern!

Publicerad 2013-03-22 23:50:05 i Vardag,

Ojojoj, det har varit full rulle morgon till kväll nu! Vi har haft en föreställning på dagen och en på kvällen. 
I torsdags hade jag också körlektion på morgonen, jag kände att jag verkligen utvecklas för varje lektion. 
Den här gången körde jag en bit 70-väg, det var aaaaskuuuul! Och jag har fått upp mycket bättre tempo i växlingen.
 
Det är två föreställningar kvar nu, kommer kännas både skönt och tråkigt när det är slut...
Det kommer kännas skönt att slippa kleta massor med smink i ansiktet flera gånger om varje dag och tupera håret och sedan borsta ut det för varje föreställning. Men jag kommer sakna teatern och scenen, och att inte ha varken lektioner eller läxor.
 

Musikalveckan 2a dagen

Publicerad 2013-03-19 18:23:16 i Vardag,

Andra dagen med föreställningar har gått bra, vi körde kl 9 och 13:30.
Mitt hår kommer vara helt utslitet efter den här veckan, jag ska tuppera och spraya det, och sedan borsta ut det igen till en annan roll. Vi sminkar oss en massa också, jag får sminka om mig i princip helt, utom kajalen, i varje föreställning, så huden kommer ju inte vara den bästa heller.
 
Jag håller på att kolla på Girls, en amerikansk tv-serie. Jag har hört en del om den, den har fått väldigt spridda omdömen i recensioner. I början visste jag inte om jag tyckte om den, den är så konstig...Inte alla karaktärer, men de flesta, och de gör så konstiga saker. Men jag har börjat tycka om den, på någon sätt. 

Första föreställningen avklarad

Publicerad 2013-03-18 21:47:37 i Vardag,

Idag hade vi vår första föreställning för skolor. Det gick relativt bra tror jag. Imorgon är det två till! 
Det lär ju bara bli bättre och bättre, när man får in rutinerna mer. 
Efter föreställningen åkte jag till Matilda, vi åt och drack te och pratade, det var riktigt mysigt.
När jag kom hem så åt jag två mackor och drack lite mer te, och sedan gick jag och mamma ut på en promenad.
Vi höll ett riktigt bra tempo, det var jätteskönt att få lite motion.
 
Hittade en go gubbe på promenad hos farmor och farfar!
 

Underbara farmor!

Publicerad 2013-03-17 19:49:46 i Vardag,

Firade ju min farmor igår som fyller 80 år idag, grattis till henne! Vi var där hela familjen och sov över också.
Det var så länge sedan jag träffade henne och farfar så det var mysigt.
Jag gjorde en marsipanros till tårtan åt henne och vi hade det väldigt trevligt. 
 
Idag när vi kom hem därifrån (jag sov en ganska stor del av bilresan) så åkte jag och pappa ut och övningskörde. Det går framåt. Och jag känner mig så himla nöjd när jag gör saker som jag ska, men desto sämre känns det när det inte går bra. Nu ikväll åt vi massa god mat! Mamma och pappa är så himla bra på att laga mat. Förrätten var kokta polkabetor (smakar som vanliga rödbetor) getost, valnötter, honung, balsamicogrejs och lite sånt, jättegott! Sedan blev det potatisgratäng och lammkotletter med en sallad till. Också det var supergott.
 
Så idag blir det bara matbilder, hoppas ni blir läskade! 
 
 

Musikalrepen slut!

Publicerad 2013-03-15 21:28:58 i Vardag,

Den här veckan har gått fort! Nu är repen klara, vi kör bara ett till genrep på måndag kl 9 och så är det föreställning kl 13 för skolor! Det är föreställningar hela veckan med slut på lördagen, kvällsföreställningarna för allmänheten börjar på onsdag. Jag känner mig ganska redo. Men jag är också helt slut efter den intensiv träning från 8.30 (idag 8:00) till 17:00 hela veckan!
 
Imorgon bär det av till farmor och farfar för att gå på farmors 80-årskalas. Det ska bli så roligt att träffa alla, hela familjen kommer. Det är jättekonstigt, känns verkligen inte som att farmor är 80.

Musikalrep!

Publicerad 2013-03-13 21:48:26 i Vardag,

Repetitionerna till musikalen går riktigt bra, idag satt jag mest och tittade på när de andra repade. Det börjar kännas att det snart är föreställningar. Och det börjar kännas som att vi är redo för det. Hittills har vi repat utan myggor med bara piano som ackompangemang, imorgon kommer hela musikalorkestern och så får vi myggor.
Det är lite som att ha lov. Inga läxor, skönt och lugnt, även om det är långa dagar. Men jag hade gärna haft lite mer att göra i musikalen, jag är inte med någonting i andra akten, förutom allra sista låten. Menmen, det är ju inget jag kan göra något åt nu.
 
Jag har haft tid till mycket nu som jag inte har haft tid till på ett tag. Jag har börjat på ett blyertsporträtt, jag målar av ett ansikte ur ELLE. Jag har inte gjort ett noggrant porträtt på två år! Appropå ELLE har jag också haft mer tid än vanligt till att läsa de  de senaste dagarna. Underbart!
 
Sofia fyller 18 år idag, och Åsa var så himla snäll så hon hade bakat kladdkaka till henne! Det var Non Stops på som var formade till ett S i mitten, så knäppa som vi är så skar Linnea ut hela S:et till Sofia så det blev ett vackert runt hål i mitten! Så fint!

Teatern hela dagen

Publicerad 2013-03-12 17:57:30 i Vardag,

Jag är helt ofantligt trött och har ont i huvudet efter att ha varit på teatern hela dagen från halv nio till kvart i fem.
Vi har jobbat igenom första akten idag. Det är mycket tid som man bara sitter och väntar och tittar. 
Det är samma tider imorgon med, då tänker jag ta med mig frukt! Och vatten också. 
 
Måste sova en liten stund nu känner jag, annars kommer jag gå runt som en zombie för resten av kvällen. 

Bästa vänner och bananpannkakor

Publicerad 2013-03-11 20:57:19 i Vardag,

Största delen idag spenderade jag hos Matilda, det var jag, hon och Johanna.
Jättekul faktiskt, vi pratade mest. Precis innan Johanna kom så fixade jag och Matilda bananpannkakor,
det var Matilda som hade ätit det innan. Det var faktiskt bara ägg och bananer i, 3 bananer och 6 ägg.
Så hade vi lite olika bär och Keso till. Jättegott! :) 
Jag åkte iväg en liten stund också och repade med musikalen, och sedan tillbaka igen.
 
Just nu lyssnar jag på Coldplay Live CD:n och ska snart kolla på Top Model! 
Har fått tre nya favoritklockor som jag verkligen skulle vilja ha... Speciellt den med blått band.
Jag tänker önska mig den i födelsedagspresent, eller ett bidrag till den i alla fall :) 
 
                                      

Melodifestival och schlagerfest hos Sofia!

Publicerad 2013-03-10 11:04:35 i Foto, Vardag,

Igår städade jag lite på mitt rum (notera, lite) och så övningskörde jag med mamma.
Det gick faktiskt riktigt bra med körningen, på det allra mesta i alla fall. Det är skönt när man känner att lektionerna gör skillnad. Sedan åkte vi hem och så gjorde vi oss iordning, mamma och pappa skulle på 50-årskalas och jag skulle på schlagerparty slash 18-årskalas hos Sofia. Det var jättekul! Det blev Jag, Sofia, Linnea, Hannah och Olivia.
Jättego kväll!
 
Jag ska alldeles strax dra iväg till ett söndagsrep med musikalen, 12-17. Är inte jättetaggad, hade hellre städat klart mitt rum eller lagt mig i sängen under täcket och bara myst. Hellre städat? Ja, då är man hemma i alla fall.
 
Taggade i soffan precis innan det börjar!
 
Var tvungen att dokumentera lockarna innan jag åkte dit. De brukar alltid bli helt platta på en timma.
Otroligt nog så höll de sig hela kvällen!
            

Äntligen lite vila

Publicerad 2013-03-08 19:42:08 i Vardag,

Ska jag sätta på TV:n och kolla om det är något bra? Ska jag mysa ner mig i soffan och öppna en bok? Eller läsa lite ELLE kanske? Eller ska jag gå in och titta på något program på en play-kanal? Det var så längesedan jag inte riktigt har vetat vad jag ska hitta på. Annars har det varit, ja, jag kollar på det här och sen måste jag göra matten, eller franskan eller vad det nu är. Den här valfriheten är så ofantligt skön. Jag tror just nu att det blir ELLE. Jag har en hel tidning som jag inte ens har öppnat än!
 
Det var så mysigt i eftermiddags, Johanna kom hem till mig när hon hade slutat (jag slutade tidigare än henne) och så satte vi oss ned med en kopp te och O'boy och pratade. Det var så längesedan! Man behöver en sån stund ibland, då man inte gör något speciellt utan bara pratar. Och alla behöver en sån vän som man kan göra det med.
Jag har så tur som har en, eller flera förresten, sånna vänner. :) 

Två läxfria veckor!

Publicerad 2013-03-07 19:40:48 i Vardag,

Å, det ska bli så skönt. Två veckor med bara musikal, inga läxor, inga lektioner, inga prov.
Idag hade jag matteprov. Jag tror i alla fall att det inte gick så jätte dåligt. Jag vågar inte säga att det gick bra, men lika dåligt som det förra provet gick det inte i alla fall. Herregud, då hade jag ingen koll alls på vad jag höll på med! Insåg jag efteråt när jag fick tillbaka provet. Men idag, idag gick det nog helt okej.
Sista läxan på två veckor är till franskan imorgon. Sedan ska vi också skriva en uppsats om någon på 1800-talet (Jane Austen blir det i mitt fall) i historian. Men den uppsatsen ska in om två veckor. Det kommer ju såklart vara en hel del att göra under både dagar och kvällar med musikalen, men läxorna? De finns inte. JIHO!
 
Jag har lagt upp en och håller på att lägga upp en till film från Killers-konserten på facebook. Eftersom de flesta av er som läser här förmodligen är vän med mig på facebook så säger jag såhär: Gå in och kolla! Det är AWESOME!
oavsett om man gillar Killers/hört låten tidigare eller inte :)
 
Min godnatt ritual de senaste dagarna har varit att antingen kolla på en film med Killers eller lyssna på skivan.
Förresten, jag lyssnade massor på Coldplay igår också, insåg att det var så längesedan jag lyssnade på dem, och kände att jag behövde ett litet avbrott i Killers-hysterin. Ska beställa tygpåsen idag! :D
 
Nu blir det te, mackor och kokt ägg, senare antikrundan och franskaglosor.

Musik, bara musik

Publicerad 2013-03-06 12:34:19 i Vardag,

Det är något speciellt med att bara lyssna på musik. Inte göra något annat än bara lyssna.
Imorse innan ensemblen så hade jag en del tid över innan jag skulle åka, så jag körde igång Battle Born CD:n i TV-rummet där vi har bäst högtalare. Jag lade mig på vår gosiga ryamatta med en kudde under huvudet och bara njöt av musiken. När man känner att basen dunkar, och i Flesh and Bone där det kommer till en såndär punkt där det fullkomligt exploderar i musik. Å, så bra det är då! Nej, nu måste jag dra igång den igen!
 
"What are you made of?"
"Flesh and Bone!"
bild från google

Battle Born

Publicerad 2013-03-05 17:49:55 i Böcker, film & musik,

Lyssnar på the Killers och tänkte börja skriva på ett repotage som ska in idag i svenskan.
Jag har redan skrivit en hel del, men det behövs lite mer jobb. Så har jag också räknat en del matte.
Vi ska ju ha prov på torsdag. Jag lär få plugga hela kvällen både idag och imorgon. 
 
Alltså, jag lyssnade i princip hela tiden på Killers innan jag åkte till Malmö, men nu är det  bara Killers som jag känner för att lyssna på. Det finns inte plats för annat i hjärnan. Inte ens Coldplay. Känns lite konstigt på något sätt. Men... så är det bara.
Det är ju alltid låtar man får en helt ny känsla av när man har sett dem live, till exempel upptäckte jag att jag fullkomligen älskar the way it was, och battle born togs till helt nya höjder!
 
Jag och Åsa hade förresten spanat in en tygpåse på deras nätbutik som vi hoppades att de skulle sälja på konserten, men det gjorde de inte, så jag tänkte beställa den. Jag måste köpa deras skiva 'hot fuss' också känner jag. Det finns ju massa bra låtar på den!

Oförberett prov och ännu mer Killers

Publicerad 2013-03-04 22:57:26 i Vardag,

Idag hade jag körlektion kl 07:30 på morgonen igen. Det gick ganska bra, jag var inte så pepp innan, jag ville bara ligga i sängen och mysa egentligen. Men när vi körde gick det helt okej.
Lite stressigt när man är i situationer man aldrig varit i innan, men det är ju meningen, annars kan man ju inte lära sig.
Efter lektionen åkte jag hem och gjorde precis som jag ville, jag lade mig under täcket och sov en stund och sedan kröp jag fram till CD-spelaren och körde igång Battle Born, The Killers nya skiva som jag nu äntligen har köpt. Jag, Åsa, Ida och Samuel tog en sväng till en skivaffär med kafé i, i Malmö och tog en fika där innan vi åkte hem igen. Jag tog en macka med varmrökt lax i och luktade (även efter en våtservett) lax om händerna hela vägen hem och hela kvällen.
 
Jag ville verkligen inte lämna sängen men jag var ju tvungen att åka till skolan. Första lektionen var Gemu (musikteori) och Inger var så vänlig att starta veckan med ett oförberett gehörsprov. Det kändes som att det gick... käpprätt åt skogen faktiskt. Eller nästan i alla fall. Jaja, får väl se när hon har rättat det. 

Kunde inte låta bli att dela med mig av fler foton på the Killers! Först är det Mark Stoermer, sedan Dave Keuning och Brandon Flowers och sist Brandon. 
           

THE KILLERS I MALMÖ! WIIE!

Publicerad 2013-03-03 22:42:54 i Böcker, film & musik, Foto,

Å, vilken helg! Vilka dagar! Jag är som en ny människa!
Efter hetsiga dagar med prov och läxor, bara måsten, stress och skit, så kom räddningen. Det var underbart!
Vi åkte ner till Lund efter lunch på fredagen (efter naturkunskapsprov nr 2) och Samuel mötte oss vid tåget. Vi gick till lägenheten och drack te och lyssnade musik. När Ida kom hem gick vi ut och åt sushi på en restaurang, och kollade på en film efter det.
På lördagen gick jag och Åsa lite på stan, vi köpte varsin tunn stickad tröja i olika färger och fikade på ett mysigt fik.
Efter att ha gått lite i butiker så gick vi tillbaka till lägenheten och lagade mat. Sedan åkte vi till arenan.
 
En tjej kom efter en stund och skrev nummer 61 på mig och 62 på Åsa, vi fick reda på att de 100 första fick komma in tidigare än alla andra (hell yeah!) och efter 1.5 timmars köande blev vi insläppta. Vi lämnade jackorna och väskorna i garderoben och gick till nästa ställe och väntade på att bli insläppta. Vi hamnade på rad 2!
Förbandet var gött, det syntes att de gillade sin musik, både jag och Åsa tyckte de var bra. Haha, gitarristen sprätte med benen hela tiden! Vanucci som spelar trummor i Killers kom ut och spelade gitarr i en låt med dem, snacka om bra sätt att värma upp publiken! Efter förbandet gick minuterna och efter 50 min kom de.
 
THE KILLERS, de kom ut på scenen och drämde igång med mr. Brightside, pang på. De spelade massa bra låtar! Mycket från nya skivan men även äldre, Human, When you were young, All this things that I've done och så. Alltså... Det var så galet bra, jag ryser nästan när jag tänker på det. All musik var live, inget backtrack, de hade två extra medlemmar med sig. Fantastisk ljusshow, ljud, LED-skärmar, konfetti, laser, eld, you name it. Allihop, speciellt Brandon, hade sån energi, de fyllde hela mitt hjärtat med ren lycka! Det syntes att han gillade publiken, han älskade låtarna han sjung, han älskade att vara där. Jag vet inte vad jag ska säga, obeskrivligt bra! Så tog vi ju på honom också, både jag och Åsa sa efteråt "Jag ska aldrig tvätta händerna igen!"
 
Till sist, här är några goa bilder på min favoritamerikan och band! Fler imorgon LOVAR jag. Har massa bra bilder!
 
Nr 61 och 62 i kön!

 
                        Taggade för konserten!
                     
 
Brandis! <3
 
Yeahyeah! 

Om

Min profilbild

Hanna Svensson

Hej! Jag skriver om min mitt liv och mina tankar. Musik, film och mode är några av mina stora intressen så de har en självklar del på bloggen. Jag tycker också om att fotografera så jag har nästan alltid med foton i inläggen, som kompensation för mina (ibland) lite för långa inlägg. Jag har mycket att säga! Hoppas ni gillar det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela